La Pobla busca els diners per restaurar el xalet de Gaudí

Regió 7

L'edifici va ser construït el 1902 per als tècnics de les mines de carbó del Catllaràs i fa anys que està tancat i sense ús

27.04.2014

L'equip de govern de CiU de la Pobla de Lillet s'ha proposat treure de l'ostracisme el xalet del Catllaràs que va ser dissenyat per l'arquitecte Antoni Gaudí. L'immoble, que és propietat del consistori poblatà, està tancat i no té cap ús. Això, sumat a l'acció periòdica dels vàndals, l'ha anat degradant. L'executiu vol capgirar aquesta situació conscient de la importància de tenir un edifici signat per Gaudí, un llegat que cal saber aprofitar.

Per això ha recuperat i actualitzat un projecte redactat el 2010 durant l'anterior govern del PSC amb l'objectiu de restaurar aquest immoble. L'actuació proposada té un pressupost de 543.853,13 euros.

L'executiu ha demanat ajudes del programa europeu Leader i a la Diputació de Barcelona a través del seu programa de subvencions per a edificis singulars, segons ha explicat a Regió7 l'alcalde, Vicenç Linares.

Comentarios

  1. Interesantísima esta obra de Antoni Gaudí que yo desconocía por completo. Aprovecho para saludar al señor Gueilburt, y agradecerle la tremenda labor de divulgación que desempeña hace años sobre el genial arquitecto catalán.

    ResponderEliminar
  2. Gracias a usted Sr Emiliano por seguir mi Blog con las noticias sobre la obra de Gaudí sigo a su disposición

    ResponderEliminar

Publicar un comentario